Sovemedisin

20160318_163518

 

 

 

Nå har jeg begynt å teste ut en sovemedisin. Det er en mild type som inneholder kroppens eget søvnhormon melatonin.

Jeg har slitt mye med søvnen og spesielt innsovning. Jeg klarer rett og slett ikke å sovne, og ligger våken time etter time. Når jeg først sovner så er det ofte en urolig søvn med mye mareritt. Det fører til at kroppen ikke får den dype søvnen som den så sårt trenger. Jeg merker forskjell på kroppen hvis jeg har fått en god natts søvn. Da føler jeg meg bedre enn etter en dårlig natt.

Tok denne medisinen for første gang i går kveld. Den skal tas en til to timer før søvn. Tror det tok 2 timer før den virket. Merket ikke så mye til den i natt.
Da jeg våknet i dag følte jeg meg helt i koma. Det var nesten som om kroppen var dopet ned og omtrent ikke klarte å røre på seg. Ganske ubehagelig.

Jeg ble liggende i 3 timer lenger enn jeg bruker til klokken 12:00. Det krevde mye og var utrolig tungt å komme seg ut av sengen.

Jeg tolker reaksjonen som at kroppen har mangel på søvnhormonet. Tenker at det trolig vil gå seg til etterhvert som kroppen blir tilvent.

Må innrømme at jeg gruer meg til å ta medisinen igjen i kveld. Kanskje var det bare første gang jeg tok den at reaksjonen ble slik. Satser på at det ordner seg slik at kroppen får den dype søvnen den trenger. Tror det er et veldig viktig virkemiddel for å klare å bli bedre.

4 thoughts on “Sovemedisin

  1. Stine

    Hei 😊 Hvordan fungerer dette for deg nå? Gått en mnd ca, føler du at noe av dette (medisin fra legen eller Valerina Natt) fungerer for deg?

  2. June

    Hei vennen

    Jeg sliter også til tider med å greie å sovne (det er godt å vite at du har fått en diagnose da har du noe å forholde deg til).
    Jeg kjøper på apoteket noe som heter valerina det er lager av planter (det er morsomt å la kattene lukte på hendene å ånden din etterpå, da det er noe innhold i de som kattene digger noe alla katnip) jeg tar 3 stk av de ca 1 time før jeg legger meg. Jeg merker ikke noe av de når jeg våkner, noe jeg gjør av de legen skriver ut. Jeg har prøvd med 1 og to tabletter av de, men det virket ikke. når jeg økte til 3 så kjente jeg hele kroppen ble «trøtt» det står at en kan ta opp til 4 stk 1 time før.

    Du er fantastisk ❤ June

Legg igjen en kommentar